![]() |
Fırında Pazılı Omlet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Pazılı OmletFırında Pazılı Omlet Tarifi - Fırında Pazılı Omlet Nasıl Yapılır - Fırında Pazılı Omlet Malzemeleri MALZEMELER(4 Kişilik)1 Porsiyon 395 Kalori * 1 Kg Pazı veya Ispanak * 1 Soğan * 2 Yumurta * 2 Su Bardağı Lor Peyniri * 1/2 Su Bardağı Light süt * 5 Çorba Kaşığı Galeta Unu * 1/2 Su Bardağı Süt * Tuz,Karabiber 1 – Pazı yapraklarını yıkayıp süzün ve ıri iri kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() 2 – Fırını 80 dereceye ayarlayın ![]() ![]() ![]() 3 – 24 cm çapında kalıbı yağlı kağıtla döşeyin ![]() ![]() ![]() 4 – 10 dakika dinlendirip kalıptan çıkarın ve servis yapın |
![]() |
![]() |
|