![]() |
Fırında Pazılı Omlet
Fırında Pazılı Omlet Tarifi - Fırında Pazılı Omlet Nasıl Yapılır - Fırında Pazılı Omlet Malzemeleri
MALZEMELER(4 Kişilik)1 Porsiyon 395 Kalori * 1 Kg Pazı veya Ispanak * 1 Soğan * 2 Yumurta * 2 Su Bardağı Lor Peyniri * 1/2 Su Bardağı Light süt * 5 Çorba Kaşığı Galeta Unu * 1/2 Su Bardağı Süt * Tuz,Karabiber 1 – Pazı yapraklarını yıkayıp süzün ve ıri iri kıyın.Soğanı ince doğrayıp teflon tavada biraz çevirin.Pazıyı ekleyip tuz serpin ve orta ateşte devamlı karıştırarak diri kıvamda pişirin. Ilınmaya bırakın. 2 – Fırını 80 dereceye ayarlayın.Peyniri yarım su bardağı sütle karıştırın.Çırpılmış yumurta, pazı, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayın. 3 – 24 cm çapında kalıbı yağlı kağıtla döşeyin. Karışımı döküp üzerine galeta unu serpin.Fırına verip 1 saat pişirin. 4 – 10 dakika dinlendirip kalıptan çıkarın ve servis yapın |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.