![]() |
Zeytinyağlı Sarımsaklı Kereviz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı Sarımsaklı Kerevizkereviz nasıl pişirilir - kereviz yemeği yapılışı - sarımsaklı kereviz - zeytinyağlı kereviz Malzemeler: 4 adet orta boy kereviz 8 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı şeker 1 adet limon 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı su Üzeri için: 10-15 dal dereotu Tarifi: Kerevizler soyulur ve kuşbaşı büyüklüğünde doğranır ![]() ![]() Sarımsak, tuz, şeker kereviz ve limon suyu karıştırılır bir tencereye aktarılır ![]() ![]() Kapaklı olarak kısık ateşte yumuşayana kadar pişirilir ![]() ![]() Üzerine dereotu serpilir ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|