![]() |
Sultan Hanım Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sultan Hanım SarmasıMALZEMELER Yarım kg asma yaprağı 1 ![]() 1 su bardağı zeytinyağı 1 soğan 2 çorba kaşığı haşhaş 2 çorba kaşığı çekilmiş ceviz içi 2 çorba kaşığı ufalanmış beyazpeynir 3 dal maydanoz 3 dal dereotu 1 ![]() Tuz Hazırlanışı: * Asma yapraklarını haşlayıp süzün ve soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Soğanlı bulgura haşhaş, ceviz içi, peynir, dereotu, maydanoz ve tuz ilave edip harmanlayın ![]() ![]() * Hazırladığınız sarmaları tencereye sıkıca dizip üzerine porselen bir tabak kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|