Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabak, türlüsü, zeytinyağlı

Zeytinyağlı Kabak Türlüsü

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Kabak Türlüsü



zeytinyağlı kabak nasıl pişirilir - kabak türlüsü - kabak yemeği


MALZEMELER


½ kg kabak

2 adet havuç

2 adet sogan

1 su bardagi konserve bezelye

4 dis sarimsak

½ demet dereotu

1 çay bardagi zeytinyagi

1 yemek kasigi toz seker

Tuz


YAPILIŞ TARİFİ


Kabak ve havuçlari kaziyin Kabaklari dörde bölüp parmak uzunlugunda kesin Havuçlari yuvarlak dograyin Soganlari piyaz olarak dograyip zeytinyaginda kavurun


Sarimsak ve havuçlari katip 1-2 dakika kavurup kabaklari ekleyin Bezelye, toz seker ve tuzu ilave edip bir çay bardagi sicak su ekleyip pismeye birakin


Suyunu çekip sebzeler yumusayip yagina kalinca atesten alin Servis tabagina alip üzerine kiyilmis dereotu serpip soguyunca servis yapin






alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.