Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabuklu, sarımsak, turşusu

Kabuklu Sarımsak Turşusu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabuklu Sarımsak Turşusu






Bu da kabuklu sarımsak turşusu tarifi

MALZEMELER:


Taze sarımsak


Sirke


Limon tuzu


Toz şeker


Tuz


Su



YAPILIŞI:


Taze sarımsaklar yıkanırKavanoza yerleştirilirÜzerine tuzlu su eklenirGünde bir defa suyu boşaltılıp tekrar tuzlu su eklenirBu işleme 3 gün boyunca tekrar edilir4 gün sirke,tuz,limon tuzu,toz şeker ve su karıştırılıp sarımsakların üzeri kapanana kadar eklenirBir kaç gün sonra turşunuz hazırAfiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.