Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ezme, karışık, turşu

Karışık Ezme Turşu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karışık Ezme Turşu



karışık ezme turşu - lahanalı ezme turşu - ezme turşu hazırlanışı


Ezme turşusu yapılışında kullanılacak malzemeler göz karraı malzemele kullanılabilir



• Domates

• Kırmızı biber

• 10-20 adet acı biber (acı isteniyorsa)

• 1 baş sarımsak

• 1 tatlı kaşığı şeker

• 1,5 yemek kaşığı

• Tuz

• 1/2 bardak

• Sıvı yağ

• 1/2 bardak

• Sirke

• Yarım demetten az

• Maydanoz - tere - turp - lahana


Ezme turşunun tarifi:


Maydanoz - tere - turp - lahana- Domatesleri rendeleyin, kırmızı biberlerin çekirdekleri ilşe berabre robotta çekin tüm malzemeyi birlikte karıştırın ve saklayacağınız kabın içine koyarak, beklemeye alın ve 2 3 hafta bekletin, turşu olunca afiyetle yiyebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.