Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
peynirli, turşusu, yoğurt

Peynirli Yoğurt Turşusu

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynirli Yoğurt Turşusu



Peynirli Yoğurt Turşusu Tarifi - Peynirli Yoğurt Turşusunun Yapılışı - Peynirli Yoğurt Turşusu Nasıl Yapılır
Malzemeler


500 gram süzme yoğurt

500 gram sert beyaz peynir

5-6 adet arnavut biberi

Taze otlar (kekik ve biberiye)

Sızma zeytinyağı


Yapılışı


Önce, yoğurt ile rendelenmiş beyaz peyniri karıştırın Elinizde ufak ceviz büyüklüğünde toplar yapın Yoğurtlu topları taze otlara ve arnavut biberine bulayın Kavanoza yerleştirin Kavanozu dolduracak kadar sızma yağ ekleyip, serin, güneş almayan bir yerde, otların aromasını iyice alması için 3-4 gün ya da daha uzun süre bekletin


Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.