![]() |
Peynirli Yoğurt Turşusu
Peynirli Yoğurt Turşusu Tarifi - Peynirli Yoğurt Turşusunun Yapılışı - Peynirli Yoğurt Turşusu Nasıl Yapılır
Malzemeler 500 gram süzme yoğurt 500 gram sert beyaz peynir 5-6 adet arnavut biberi Taze otlar (kekik ve biberiye) Sızma zeytinyağı Yapılışı Önce, yoğurt ile rendelenmiş beyaz peyniri karıştırın. Elinizde ufak ceviz büyüklüğünde toplar yapın. Yoğurtlu topları taze otlara ve arnavut biberine bulayın. Kavanoza yerleştirin. Kavanozu dolduracak kadar sızma yağ ekleyip, serin, güneş almayan bir yerde, otların aromasını iyice alması için 3-4 gün ya da daha uzun süre bekletin. Alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.