![]() |
İç Pilavlı Enginar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İç Pilavlı EnginarEnginar Nasıl Pişirilir - İç Pilavlı Enginar Tarifi - Enginar Pişirme - Enginar Yemekleri Malzemeler 4 adet enginar 2 adet kuru soğan 1 demet dereotu 2 yemek kaşığı dolmalık fıstık 2 yemek kaşığı kuş üzümü 1 çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı yenibahar 1 çay kaşığı karabiber 1 çay bardağı pirinç 1 çay kaşığı tuz ve şeker Hazırlanışı Enginarları limonlu suda haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuzuda ekleyip kapağının kapatın ![]() ![]() Pilav dinlendikten sonra kıyılmış dereotunu karıştırıp , sudan çıkardığınız enginarların içine doldurun ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|