![]() |
Kremalı Enginar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Enginar![]() Malzemeler: 3 yemek kaşığı zeytinyağ 5 adet temizlenmiş enginar yarım kg iç bakla 2 adet soğan 1 yemek kaşığı salça yarım demet dereotu 1 baş sarımsak 2 çorba kaşığı krema tuz, karabiber Yapılışı: yayvan tenceremize yağ, yemeklik doğranmış soğan ve kıyılmış sarımsaklarımızı alıyoruz ![]() ![]() İçbaklamızı ve tuzumuzu ekleyip kavurmaya bir müddet daha devam ediyoruz ![]() ![]() ![]() Krema, baklanın ve enginarın keskin tadını ve kokusunu alıp sevilebilecek bir lezet oluşturuyor, enginar sevmem diyenlerde rahatlıkla yiyebilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|