Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelye, kıymalı

Kıymalı Bezelye

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kıymalı Bezelye



Kıymalı Bezelye Tarifi - Kıymalı Bezelye Yapılışı - Kıymalı Bezelye Nasıl Yapılır - Kıymalı Bezelye Malzemeleri

1 Kg bezelye içi

3 Orta boy domates (veya salça)

250 gr Orta yağlı kıyma

2 Orta boy soğan

2 Çorba kaşığı sıvıyağ

1 Tatlı kaşığı tuz


İnce doğranmış soğan, kıyma ve yağı tencereye koyunuz 2 Çorba kaşığı su ilâve edip ateş üzerinde karıştırarak etin kırmızı rengi gidinceye kadar pişiriniz 2 su bardağı kaynar su ve tuz katınız

Bezelyeleri, yıkayıp, taneleyiniz Kaynayan kıymalı suya ilave edip normal yumuşaklık elde edilinceye kadar pişiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.