![]() |
Moğol Barbeküsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Moğol Barbeküsüsebze yemekleri - çeşitli sebzelerle yemek tarifi ![]() Malzemeler: * 4 kişilik çin eriştesi * susam yağı veya ayçiçek / zeytinyağı * Yarım kilo dilediğiniz bir et çeşidi: ince ve uzun kesilmiş bonfile, tavuk döner şeritleri, kuzu but veya mezgit olabilir ![]() * Dilediğiniz sebzeler, doğranmış biçimde: soğan, karnabahar, fasulye, patlıcan, mısır, brüksel lahanası, brokoli, pırasa, jalapeno biberi, taze soğan, ıspanak, mısır, kabak, dolamıl biber, soya fasulyesi, bezelye, lahana, vb ![]() * dilediğiniz bir sos: soya sosu, barbekü sosu, meksika sosu, tatlı-ekşi sos, vb ![]() * baharatlar, tuz, karabiber, kimyon, sumak, yenibahar, köftebaharı, vb ![]() ![]() Hazırlanması: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|