![]() |
Jambonlu İç Bezelye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jambonlu İç BezelyeJambonlu İç Bezelye Tarifi - Jambonlu İç Bezelye Yapılışı - Jambonlu İç Bezelye Nasıl Yapılır - Jambonlu İç Bezelye Malzemeleri Kullanılacak malzeme (4 kişi için): 1+1/2 kilo iç bezelye, 1 baş soğan, 100 gram jambon, 50 gram sadeyağ, 1 çay kaşığı şeker, 1 demet dereotu, 1 havuç, 1 demet maydanoz, 1 sap kereviz, 1 bardak et suyu, yeteri kadar tuz ![]() Yapımı : Kıyılmış soğanı yağda pembeleşinceye kadar kavurunuz ![]() ![]() ![]() Tuz ve şekeri de serptikten sonra karıştırarak bir-iki dakika pişiriniz ![]() ![]() ![]() ![]() Bezelyeler iyice pişince havuç, kereviz ve maydanozları çıkarıp atınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|