![]() |
Düdüklüde Bezelyeli Enginar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düdüklüde Bezelyeli EnginarDüdüklüde Bezelyeli Enginar Tarifi - Düdüklüde Bezelyeli Enginar Yapılışı - Düdüklüde Bezelyeli Enginar Nasıl Yapılır - Düdüklüde Bezelyeli Enginar Malzemeleri 5 adet enginar Yarım kilo bezelye Dereotu Taze soğan Taze sarımsak -varsa- Kuru soğan Sarımsak -tazesi yoksa- 1 tatlı kaşığı un Yarım limon suyu 1 bardak su Zeytinyagı Tuz-şeker Düdüklü tencerenin dibine büyükçe doğranmış kuru soğanları ve sarımsaklar yerleştirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|