Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
enginar, tereyağlı

Tereyağlı Enginar 1

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tereyağlı Enginar 1



Tereyağlı Enginar 1 Tarifi - Tereyağlı Enginar Yapılışı - Tereyağlı Enginar Nasıl Yapılır - Tereyağlı Enginar Malzemeleri

Sapsız enginarın etrafı bıçakla alınır Siyahlanmaması için de daima limon sürülür Göbeğindeki kıllar bir kaşıkla temizlenir, gene limon sürülür Sonra dörde bölünüp gene limon sürülür Bir kap içinde limonlu, unlu, tuzlu suyun içine konur Böylelikle kaç enginar temizlenecekse tamamlanır ve bu su ile haşlanır Servis edileceği zaman bir kap içine tereyağı, süzülmüş enginar konur, ısıtıp arzu edilen et yemeği etrafına garnitür olarak konur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.