![]() |
Kabak Kayığında Kuzu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Kayığında KuzuKabak Kayığında Kuzu Tarifi - Kabak Kayığında Kuzu Yapılışı - Kabak Kayığında Kuzu Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kabak Kayığında Kuzu Malzemeler : 3 Kabak 350 Gr ![]() 1 Soğan 2 Diş Sarımsak 1 Çorba K ![]() 2 Domates 2 Biber Sıvıyağ Tuz Karabiber Defne Yağrağı Su Üzeri İçin: Kaşar Peyniri Hazırlanışı : Unu karıştırma kabının içine alıp ortasını açıyoruz ![]() ![]() ![]() Kıvamını alması için biraz su ekliyoruz ![]() ![]() ![]() Kabakları ortadan ikiye bölüyoruz ![]() ![]() ![]() Yarı kıvamda haşlandıktan sonra soğuk suya sokup biraz beklettikten sonra çıkartıyoruz ![]() ![]() ![]() Sıvıyağ koyduğumuz bir tencerede kavuruyoruz ![]() ![]() ![]() Etimiz piştikten sonra tuzunu ekliyoruz ![]() ![]() ![]() Rendelenmiş kaşar peynirini üzerine serpip önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişiriyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|