Karadeniz Usulü Pazı Kavurması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karadeniz Usulü Pazı KavurmasıPazı Kavurması Tarifi - Pazı Kavurması Yapılışı - Pazı Kavurması Nasıl Yapılır - Oktay Usta Pazı Kavurması Malzemeler : 1 Demet Pazı 2 Soğan 1 Çorba K TereyağıYarım Çay B Mısırözü YağıYarım Çay K Sarımsak TozuTuz Toz Şeker Su Hazırlanışı Tereyağı ve mısırözü yağını eritiyoruz Yemeklik doğranmış soğanları ekleyip kavuruyoruz Pazıyı doğrayıp soğanlara ekliyoruz![]() Tuz, sarımsak tozu, ve biraz toz şeker ilave ediyoruz Biraz su ekleyip kavrulduktan sonra servis ediyoruz
|
|
|
|