Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
karadeniz, kavurması, pazı, usulü

Karadeniz Usulü Pazı Kavurması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karadeniz Usulü Pazı Kavurması



Pazı Kavurması Tarifi - Pazı Kavurması Yapılışı - Pazı Kavurması Nasıl Yapılır - Oktay Usta Pazı Kavurması

Malzemeler :


1 Demet Pazı

2 Soğan

1 Çorba K Tereyağı

Yarım Çay B Mısırözü Yağı

Yarım Çay K Sarımsak Tozu

Tuz

Toz Şeker

Su


Hazırlanışı


Tereyağı ve mısırözü yağını eritiyoruz Yemeklik doğranmış soğanları ekleyip kavuruyoruz Pazıyı doğrayıp soğanlara ekliyoruz


Tuz, sarımsak tozu, ve biraz toz şeker ilave ediyoruz Biraz su ekleyip kavrulduktan sonra servis ediyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.