![]() |
Karadeniz Usulü Pazı Kavurması
Pazı Kavurması Tarifi - Pazı Kavurması Yapılışı - Pazı Kavurması Nasıl Yapılır - Oktay Usta Pazı Kavurması
Malzemeler : 1 Demet Pazı 2 Soğan 1 Çorba K. Tereyağı Yarım Çay B. Mısırözü Yağı Yarım Çay K. Sarımsak Tozu Tuz Toz Şeker Su Hazırlanışı Tereyağı ve mısırözü yağını eritiyoruz. Yemeklik doğranmış soğanları ekleyip kavuruyoruz. Pazıyı doğrayıp soğanlara ekliyoruz. Tuz, sarımsak tozu, ve biraz toz şeker ilave ediyoruz. Biraz su ekleyip kavrulduktan sonra servis ediyoruz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.