Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kızartması, yoğurtlu, şalgam

Yoğurtlu Şalgam Kızartması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yoğurtlu Şalgam Kızartması



Yoğurtlu Şalgam Kızartması Tarifi - Yoğurtlu Şalgam Kızartmasının Yapılışı - Yoğurtlu Şalgam Kızartması Nasıl Yapılır - Meze Tarifleri


Malzemler:


1 kg şalgam

250 gr yoğurt

2-3 diş sarımsak

Tuz


Yapılışı:


1- Şalgamların kabukları soyulup dilim dilim doğranır Tencereye konup su ve tuz ilave edilip haşlanır

2- Şalgamlar yumuşayınca ateşten alınıp, suyu süzdürülür Tavada sıvıyağ kızdırılıp, şalgamların iki tarafı nar gibi kızartılır Delikli kepçe ile yağı süzdürülerek servis tabağına alınır

3- Üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür Et yemekleri yanında garnitür olarak kullanılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.