![]() |
Dilann |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DilannMALZEMELER: 250 gr kısırlık bulgur Yarım demet roka 2 çorba kaşığı acı biber salçası veya sosu Yarım demet dereotu 3 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz YAPILIŞI: Bulguru derin bir kaba alın ![]() Sıcak su ile ıslatarak bir kenarda bekletin ![]() Roka ve dereotunu ince ince kıyıp, bulgura ilave edin ![]() Yağı, tuzu ve acı kırmızı biber salçasını bulgura katıp,yoğurun ![]() Bulgurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak yuvarlak şekil verin ![]() Roka yapraklarını tabağın üzerine dizin ![]() Bu yaprakların üzerine elinizle şekil verdiğiniz dilanları dizin ![]() |
![]() |
![]() |
|