![]() |
Garnitürlü Koyun Başı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garnitürlü Koyun Başımalzemeler • 1 koyun başı • 1 kilo patates • 2 soğan • 1 demet maydanoz • kırmızıbiber • karabiber, tuz tarifi 1- Koyun başı yüzüldükten sonra burun kısmını kırarak atılır ![]() ![]() 2- Piştikten sonra etleri kemiklerinden ayrıp, bir tabağa koyulur ![]() ![]() 3- Patatesleri soyup kibrit çubuğu uzunluğunda doğrayıp, kızgın yağda kızartıp, etin etrafına yerleştirilir ![]() 4- Soğanları piyaz şeklinde doğrayıp, tuzla ovup, kıyılmış maydanoz ilave edip karıştırılır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|