Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
paçası, rumeli, tiritli

Tiritli Rumeli Paçası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tiritli Rumeli Paçası



Tiritli Rumeli Paçası Tarifi - Tiritli Rumeli Paçasının Yapılışı - Sakatat yemekleri


Malzemeler:

2 adet koyun paçası

4 diş sarımsak

1/2 adet limon

1 çorba kaşığı sirke

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı toz beyaz biber

2 litre su

2 çorba kaşığı yoğurt

2 dilim kızarmış tost ekmeği

Yapılışı:


Paçaları temizleyin 2 lt su ile beraber sarmısak, sirke, limon, tuz ve biber ile birlikte pişinceye kadar kaynatın Piştikten sonra suyunu süzüp bir kenara bırakın Paçalar soğuduktan sonra kemiklerini ayırın Ayıklanan etleri süzülmüş suyun içine koyun ve 2 dakika kaynatın Servis için kızarmış ekmekleri tabağa koyun Üzerine paçayı yerleştirin İsterseniz yoğurtla birlikte servis edin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.