Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dili, haşlaması, mayonezli, sığır

Mayonezli Sığır Dili Haşlaması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mayonezli Sığır Dili Haşlaması



Mayonezli Sığır Dili Haşlaması Tarifi - Mayonezli Sığır Dili Haşlaması Nasıl Yapılır - Mayonezli Sığır Dili Haşlaması Malzemeleri



Malzemeler

750 gr sığır dili

10 bardak su

1 adet orta boy havuç

1 adet baş soğan

Maydonoz sapları

3 diş sarımsak

2 adet defne yaprağı

4 çorba kaşığı mayonez


Yapılışı

10 bardak suyun içine havuç, soğan, maydonoz sapları, sarımsak, defne yaprağı ve tuzla birlikte sığır dilini koyup haşlayın Haşlanırken üzerinde biriken köpüğü delikli kepçe ile alın 1,5 saat sonra dili sudan çıkararak soğutun Derisini bıçakla soyup haşlama suyuna tekrar koyun İyice yumuşayana kadar pişirin Dil pişince iyice soğumasını bekleyin Sonra ince dilimler halinde kesip üzerinde mayonezle birlikte servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.