Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
afyon, paça, usulü

Afyon Usulü Paça

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Afyon Usulü Paça



Afyon Usulü Paça Tarifi - Afyon Usulü Paça Yapılışı - Afyon Usulü Paça Nasıl Yapılır - Afyon Usulü Paça Malzemeleri

Malzemeler:

2 kg paça eti ( Sığır, kuzu ayağı ya da kelle eti)

1 adet bayat afyon ekmeği

4 kaşık süzme yoğurt

4 diş sarımsak

Kırmızıbiber, tuz

1 yemek kaşığı tereyağı


Yapılışı:

Paça eti düdüklüde piştikten sonda pişen etlerin kemikleri temizlenir Bayat ev ekmeği kare şeklinde doğranarak servis tabağına konur Üzerine et suyu gezdirilir ve etler üzerine yerleştirilir Üzerine sarımsaklı yoğurt ve kızdırılmış tereyağı dökülürek servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.