Tavuk Ciğeri |
06-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavuk Ciğeritavuk ciğeri tarifi - tavuk ciğeri nasıl pişirilir - sakatat yemek tarifleri Malzemeler: 1/2 kg tavuk ciğeri 1 orta boy soğan 2 orta boy domates 3 adet sivri yeşil biber yeteri kadar sıvıyağ yeteri kadar tuz Hazırlanması: Tavuk ciğerini temizleyip,iri kuşbaşı olarak doğrayın,bol suyla yıkayın Tencerede yarım ay doğradığınız soğanları ve küp küp doğradığınız biberleri sıvıyağla birlikte çok az kavurun,ciğerleri ilave edinBir kaç dakika daha kavurup,kabukları soyulup küp doğranmış domatesleri ve tuzunu ilave edinÖnce yüksek ateşte daha sonra kısık ateşte pişirinİstediğiniz baharatlarla tadlandırın Tavuk Ciğeri Nasıl Yapılır |
|