![]() |
Tavuk Ciğeri
tavuk ciğeri tarifi - tavuk ciğeri nasıl pişirilir - sakatat yemek tarifleri
Malzemeler: 1/2 kg tavuk ciğeri 1 orta boy soğan 2 orta boy domates 3 adet sivri yeşil biber yeteri kadar sıvıyağ yeteri kadar tuz Hazırlanması: Tavuk ciğerini temizleyip,iri kuşbaşı olarak doğrayın,bol suyla yıkayın. Tencerede yarım ay doğradığınız soğanları ve küp küp doğradığınız biberleri sıvıyağla birlikte çok az kavurun,ciğerleri ilave edin.Bir kaç dakika daha kavurup,kabukları soyulup küp doğranmış domatesleri ve tuzunu ilave edin.Önce yüksek ateşte daha sonra kısık ateşte pişirin.İstediğiniz baharatlarla tadlandırın. Tavuk Ciğeri Nasıl Yapılır |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.