Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çeltik, kebabı

Çeltik Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çeltik Kebabı



Malzemeler

1 kg kuzu ciğer

500 gr kuyruk yağı

3 adet domates

40 adet sivri biber

Tuz

Pul - karabiber

Kekik

Zeytinyağı


Nasıl Yapılır ?

Cigerlerimizi kuşbaşı şeklinde doğruyoruzKuyruk yağlarını da ciğerin biraz küçüğü şeklinde doğradıktan sonra tuz, pul-karabiber, kekik ve zeytin yağını marina ediniz Domates ve sivri biberlerimizi parmak şeklinde doğrayıp şiş aparatımıza bir ciğer bir domates ve bir kuyruk yağı şeklinde dolduruyoruz ve ızgarada pişirerek servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.