Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kelle, yoğurtlu

Yoğurtlu Kelle

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yoğurtlu Kelle



MALZEMELER


2 adet kuzu başı

2 bardak yoğurt

6 diş sarmısak

1 yemek kaşığı tereyağ

1 tatlı kaşığı pul biber

Karabiber

Tuz



HAZIRLANIŞI


Kuzu başlarının çenelerini çıkarıp atın Tencereye tuz ve su koyup 2 saat kadar, etler kemiklerinden ayrılancaya dek pişirin


Kemikleri etlerden ayırıp iri iri doğrayın Sarmısaklı yoğurt ve tereyağında kızdırılmış pul biberle servis yapın






alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.