![]() |
Mantarlı Dana Ciğeri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Dana CiğeriMantarlı Dana Ciğeri Tarifi - Mantarlı Dana Ciğeri Nasıl Pişirilir - Mantarlı Dana Ciğeri Yapılışı Malzemeleri 600 Gr Dana Ciğeri 80 Gr Sıvı Yağ 20 Gr Un 30 Gr Kurutulmuş Mantar 1 Adet Kuru soğan 1 Demet Maydanoz 2 Su Bardağı Et Suyu 1 Tutam Karabiber 1 Tutam Tuz Hazırlanışı Ciğerin üstünü saran zarı mümkün olduğu kadar çıkardıktan sonra bol akarsuda yıkayıp kurutun ve birer santim kalınlığında dilimlere doğrayın ![]() Yağı bir tavaya koyup kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salçayı koyulaşıncaya kadar ateşte tutun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|