![]() |
Ciğer Pate |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciğer PateCiğer Pate Tarifi - Ciğer Pate Nasıl Yapılır - Ciğer Pate Malzemeleri Ciğer Pate >Malzemeler 450gr ![]() 200gr ![]() 2 adet orta boy soğan (rendelenmiş) 2 diş sarımsak ( dövülmüş) 3 adet yumurta ( katı haşlanmış) 1/2 tatlı kaşığı Hint cevizi 1′er tatlı kaşığı baharat(tuz, karabiber, kekik,kırmızıbiber, tarçın) 125 ml ![]() 4 çorba kaşığı maydanoz ( kıyılmış) Yapılışı 100 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanşımı servis tabağına alın, arzuya göre sıcak veya buzdolabında 1 saat beklettikten sonra soğuk olarak ikram edebilirsiniz ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|