Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlaması, nohutlu, paça

Nohutlu Paça Haşlaması

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Nohutlu Paça Haşlaması



Nohutlu Paça Haşlaması Tarifi - Nohutlu Paça Haşlaması Yapılışı - Nohutlu Paça Haşlaması Nasıl Yapılır - Nohutlu Paça Haşlaması Malzemeleri

Malzemeler ; 4 kişi için


8 bardak Su

1 su bardağı nohut

2 adet Koyun Paçası

2 adet Limon

2 diş Sarımsak

yeterince Tuz


Akşamdan nohutlar suya ıslatılır Paçalar kazınmış ve çatallarının aralarındaki kıl keseleri kesilerek çıkartılmış olmalı ve tütsülenmiş, yıkanmış olamlıdırDüdüklü tencereye su ile paçalar, sarımsak ve tuz konur ve 2 saat kaynatılırSonra paçaların içindeki kemikler çıkarılıp, servis tabaklarında suyu ve limon parçası ile servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.