Nohutlu Paça Haşlaması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nohutlu Paça HaşlamasıNohutlu Paça Haşlaması Tarifi - Nohutlu Paça Haşlaması Yapılışı - Nohutlu Paça Haşlaması Nasıl Yapılır - Nohutlu Paça Haşlaması Malzemeleri Malzemeler ; 4 kişi için 8 bardak Su 1 su bardağı nohut 2 adet Koyun Paçası 2 adet Limon 2 diş Sarımsak yeterince Tuz Akşamdan nohutlar suya ıslatılır Paçalar kazınmış ve çatallarının aralarındaki kıl keseleri kesilerek çıkartılmış olmalı ve tütsülenmiş, yıkanmış olamlıdır Düdüklü tencereye su ile paçalar, sarımsak ve tuz konur ve 2 saat kaynatılır Sonra paçaların içindeki kemikler çıkarılıp, servis tabaklarında suyu ve limon parçası ile servis yapılır |
|
|
|