![]() |
Rumeli Tavuk Paçası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rumeli Tavuk PaçasıRumeli Tavuk Paçası Tarifi - Rumeli Tavuk Paçası Yapılışı - Rumeli Tavuk Paçası Nasıl Yapılır - Rumeli Tavuk Paçası Malzemeleri Malzeme: 1 adet tavuk 3 adet yufka 3 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı un 4 bardak tavuk suyu Karabiber Tuz 1 bardak su 3 diş sarmısak 4 çorba kaşığı tereyağı 2 çay kaşığı pul biber Yapılışı: Tavuğu yıkayıp haşladıktan sonra bir borcamı yağlayıp birinci yufkayı yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sos: 3 kaşık un, 3 kaşık yoğurt, sarmısak, karabiber, tuz, 1 bardak su, 2 bardak tavuk suyunu önce güzelce çırpıp sonra pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|