![]() |
Püreli Arnavut Ciğeri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Püreli Arnavut Ciğeriarnavut ciğeri nasıl yapılır - püreli ciğer - püreli arnavut ciğeri tarifi Malzemeler Yarım kg kuzu ciğeri 2 çorba kaşığı un Yarım tatlı kaşığı toz kırmızı biber Tuz Kızartma yağı Püre için: 6 adet limon büyüklüğünde patates 1 su bardağı süt 1 çorba kaşığı tereyağı 1 avuç rende kaşar Tuz Tarifi Haşlanmış sıcak patatesler sıcakken soyulur, ezilir ![]() ![]() Pürüzsüzleşmeye başlayınca kaşar katılır ![]() ![]() ![]() ![]() Ciğerler kızgın yağda nar gibi kızartılır, kağıt havluya çıkarılır ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|