![]() |
Barbunyalı Şölen Pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbunyalı Şölen Pilavıpilav tarifleri - barbunyalı pilav tarifi ![]() Barbunyalı şölen pilavı malzemeleri 350 gr haşlanmış barbunya fasulyesi 250 gr kuşbaşı kuzu eti 100 gr dilimlenmiş sucuk 4 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 1’er çay kaşığı kekik ve karabiber 2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı Tuz 1 su bardağı sıcak su Pilav için 2 su bardağı baldo pirinci 3 ![]() 1 çorba kaşığı domates salçası Yarım su bardağı doğranmış domates 40 gr tereyağı Tuz Hazırlanışı Ayçiçeği yağını tencereye alıp ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pilav için pirinci ılık suda 30 dakika bekletip süzün ve bol suyla yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etli fasulyenin yarısını pilava ekleyip harmanlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Barbunyalı şölen pilavı artık hazır, afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|