Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baklalı, bulgur, pilavı

İç Baklalı Bulgur Pilavı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İç Baklalı Bulgur Pilavı



İç baklalı bulgur pilavı






İç baklalı bulgur pilavı
KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk
PİŞME SÜRESİ: 15 dk
Malzemeler:


1 su bardağı pilavlık bulgur

2 soğan

2 çorba kaşığı (40 gr) margarin

Yarım kg taze iç bakla

1 çorba kaşığı biber salçası

55 su bardağı su

Tuz

Hazırlanışı:
* Soğanları temizleyip küp küp doğrayın Margarini tencereye alıp soğanı pembeleştirin Salçayı ilave edip karıştırın 4 bardak su ve baklayı ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin

* Tencereye bulguru ilave edip üzerine 15 bardak su ekleyin Kapağı kapalı olarak pişirin Tencereyi ocaktan alıp kapağı kapalı olarak 10 dakika dinlendirin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.