![]() |
Bademli Perde Pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Perde PilavıBademli Perde Pilavı Yapılışı - Bademli Perde Pilavı Tarifi - Pilav Tarifleri ![]() Malzemeler: 2 su bardağı pirinç 2 ![]() 1 çorba kaşığı dolmalık fıstık 3 su bardağı su 250 gr kuzu ciğeri 1 su bardağı soyulmuş badem Hamur için: 3 yumurta 2 çorba kaşığı sıvıyağ 2 su bardağı un Tuz Hazırlanışı: Pirinci tuzlu ılık suda yarım saat bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurtaları sıvıyağla derin bir kapta karıştırın ![]() ![]() ![]() Dilimli bir kek kalıbını kalan margarinle yağlayıp buzdolabında biraz bekletin ![]() ![]() ![]() Pilav ve ciğeri değişimli olarak kalıba yayın ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|