Makarna Estefan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Makarna EstefanMALZEMELER 2 adet tavuk göğüs eti 1 paket penne makarna 2 su bardağı brokoli 3 yemek kaşığı rende kaşar 1 su bardağı hazır çiğ krema (marketlerde satılır) 3 diş sarmısak 1 adet kırmızı biber 2 yemek kaşığı zeytinyağ Karabiber Tuz HAZIRLANIŞI Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün Göğüs etini yıkayıp kuşbaşı şekilde doğrayın Kızdırılmış zeytinyağına doğranmış sarmısak ve kuşbaşı tavuğu koyup 5 dakika soteleyin Brokoli, doğranmış kırmızı biber, karabiber ve tuz koyup 3-4 dakika kavurun 1 su bardağı krema ve 1 bardak su ekleyip sosu kısık ateşte 7 dakika pişirin Sosu makarnayla karıştırın, rendelenmiş kaşar peyniriyle süsleyin Sıcak servis yapın alıntı |
|
|
|