Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
divriği, pilavı

Divriği Pilavı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Divriği Pilavı



Divriği Pilavı - Divriği Pilavı Yapılışı - Divriği Pilavı Tarifi



Malzemeler:

3 su bpirinç

350 grkuzu eti

3 soğan

1 çay bkuru üzüm

1 çay bbadem

1 su bhaşlanmış nohut

1 çorba ktereyağı

Sıvıyağ

Tuz su

Hazırlanışı:

Bademleri sıvıyağ ve tereyağında kavurmaya başlayın Daha sonra üzerine soğanı ekleyerek iyice kavurun Daha sonra pirinci de ekleyerek bir süre kavurun Sonrasında haşlanmış nohut ve üzümü de ekleyin


Diğer tarafta eti bir başka tencerede kavurun Biraz su vererek pişiriyoruz Yarı kıvamda pişen etleri suyuyla beraber pilavın üzerine ilave edin Kapağı kapalı pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.