![]() |
Brüksel Lahanalı Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Brüksel Lahanalı PilavBrüksel Lahanalı Pilav tarifi - pilav tarifleri - Brüksel Lahanalı Pilav yapilisi ![]() Malzemeler • 2 su bardağı pirinç • 3 su bardağı tavuk suyu • 300 gr ![]() • 4 çorba kaşığı tereyağı • Tuz, tane karabiber Tarif Pirinci ayıkladıktan sonra tuzlu sıcak suda yarım saat bekletin ![]() ![]() Lahanaların dış kabuklarını ayıklayıp yıkadıktan sonra tuzlu kaynar suda yumuşayana kadar haşlayın ![]() ![]() Bir tencereye 3 çorba kaşığı tereyağı koyup, hafif kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brüksel lahanalı pilavı harmanladıktan sonra sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|