![]() |
Keşli Cevizli Erişte |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşli Cevizli ErişteKeşli Cevizli Erişte Tarifi - Keşli Cevizli Erişte Yapılışı - Keşli Cevizli Erişte Nasıl Yapılır - Oktay Usta Keşli Cevizli Erişte Malzemeler : 1 Kase Erişte 1 Su B ![]() 1 Çay B ![]() 2 Çorba K ![]() Garnitürü İçin: 300 Gr ![]() 6 Sivri Biber 1 Kase Arpacık Soğan 1 Paket Mantar Soya Sosu Değirmen Karabiber Zeytinyağı Hazırlanışı : Orta boy bir tencereye yarısına gelecek kadar sıcak su koyuyoruz ![]() ![]() ![]() Kuş başı doğranmış tavuk etini soğanlara ekleyip kavurmaya devam ediyoruz ![]() ![]() ![]() Mantarları iri bir şekilde doğrayıp sıvıyağ ile soteliyoruz ![]() ![]() Tuz, karabiber ve soya sosunu katıp biraz daha kavurduktan sonra altını kapatıyoruz ![]() ![]() ![]() Sotelenen tavukları ayrı bir tabağa koyup erişte ile birlikte servis ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|