Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Makarna & Pilav

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biryan, pilavı, tavuklu

Tavuklu Biryan Pilavı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Biryan Pilavı



Tavuklu Biryan Pilavı Tarifi - Tavuklu Biryan Pilavı Yapılışı - Tavuklu Biryan Pilavı Nasıl Yapılır - Oktay Usta Tavuklu Biryan Pilavı

Malzemeler :


1 Bütün Tavuk

3 Su B Pirinç

1 Havuç

2 Pırasa

Tavuk Suyu

Sıvıyağ

Tuz

Tane Karabiber


Hazırlanışı


Bir tencerede tavuklarımızı haşlıyoruz Başka bir tencerede sıvıyağ ve pirincimizi kavuruyoruz Pırasalarımızı ince bir şekilde doğrayıp pirincin üzerine katıyoruz Havucumuzu rendeleyip tencereye ekleyip kavurmaya devam ediyoruz


Kavurduğumuz piavımızı bir tepsiye döküyoruz Üzerine haşlanmış tavuklarımızı yerleştiriyoruz Üzerine tavuk suyunu pirincin biraz üzerine çıkana kadar koyuyoruz Pilavımızı önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dk pişiriyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.