![]() |
Güveç Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güveç KebabıGüveç Kebabı Tarifi - Güveç Kebabı Nasıl Yapılır - Güveç Kebabı Malzemeleri Malzemeler • 1 kg kuşbaşı kuzu eti • 4 adet orta boy soğan • 3 çorba kaşığı sıvı yağ • 5 adet domates • 1 çorba kaşığı sirke • 1 tatlı kaşığı bal • 2-3 adet biber • 1 demet kıyılmış maydanoz • 2 ![]() • Tuz Yapılışı 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|