Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bademli, kebap, püreli

Bademli Püreli Kebap

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Püreli Kebap



Bademli Püreli Kebap Tarifi - Bademli Püreli Kebap Nasıl Yapılır - Bademli Püreli Kebabın hazırlanması
Malzemeler:


500 gr kuzu eti

1 soğan

1 kase mantar

1 defne yaprağı

2 domates

2 biber

1 çorba k salça

Sıvıyağ

Tuz, karabiber


Püresi için:

3 patates

1 çorba k tereyağı

1 su b süt

Tuz


Hazırlanışı:


500 gr kuzu etini tencereye alıp suyu çekene kadar kavurunKavrulduktan sonra üzerine soğanı ve defne yaprağını ilave edin Üzerine küp kesilmiş mantarları ilave edinÜzerine salçayı ilave edinTencerey sıcak su ilave edip pişirin En son olarak domates ve biberleri ilave edin Püresi için 3 adet patatesi ince olarak kesip tencereye alınÜzerine sıcak su ilave edinDaha sonra üzerine 1 su bardağı süt ilave edip tuzunu ekleyinFırın kabına kuzu etini ekleyinÜzerine patates püresini ekleyinPatates püresinin üzerine badem yerleştirip öceden ısıtılmış olan 170 derecelik fırında pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.