![]() |
Soğan Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soğan KebabıMALZEMELER 500 gr ![]() 1 kg ![]() 1 kahve fincanı nar pekmezi YAPILIŞ TARİFİ Kıymaya biraz tuz ve karabiber konur ve az suyla yoğrulur ![]() büyüklüğünde parçalar kopartılarak yuvarlak köfteler yapılır ![]() ceviz büyüklüğünde ikiye bölünür ![]() ![]() Mangalda pişirilir ![]() ![]() nar pekmezi veya az su gezdirilir, ateşte 10 dakika ağzı kapalı kapta bekletilir ve servis yapılır SOĞAN KEBABI malzemeler 1 Kg ![]() 1 Tatlı kaşığı tuz 1/2 Kg ![]() 1/2 Çay kaşığıi karabiber 1/2 Dilim ekmek içi 2 Çorba kaşığı sıvıyağ tarifi Kıymaya tuz, karabiber ve ıslatılıp suyu sıkılmış ekmek içi ilave edip yoğurunuz ![]() ![]() Soğanın dış kabuğunu soyup, uç kısmını kesiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|