Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
abanuş, kebabı

Abanuş Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Abanuş Kebabı



MALZEME :

-Patlıcan 10 adt

-Sivri Biber 4 adt

-Domates 3 adt

-Karabiber 1 tutam

-Tuz 1 tutam

-sarımsak 5 diş

-Margarin 0,5 su bardağı

-Kuzu Eti (But) 350 gr

-Soğan 2 adt

YAPILIŞI:

-Patlıcanları, kabuklarıyla beraber ateşte veya közde pişirin Biberleri de aynı şekilde pişirin Domatesleri soyun, çekirdeklerini alın Patlıcanları soyup hepsini ufak ufak doğrayın Ayrı bir tencerede etleri kavurun Soğanlarla beraber pişirin ve sarmısakları ezin Pişmekte olan ete ilave edin ve kuşbaşı etleri patlıcanların üstüne yayın (Ve yanına süzme yoğurtla servis yapın)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.