![]() |
Enginar Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginar Kebabıenginarlı kuzu kebabı - enginarlı kebap - enginar kebabıMalzemeler: ( 4 kişilik ) 4 adet pişmiş enginar 16 adet arpacık soğan 1 orta boy kereviz 600 gr kuşbaşı kuzu eti 80 gr margariny 1 çay bardağı iç bezelye Yarım demet dereotu 1 yemek kaşığı un 2 adet orta boy kabuğu soyulmuş domates 1 tatlı kaşığı salça 4 adet sivribiber Tuz ve su ![]() Hazırlanışı : Tencereye yağ konularak eritilir ve etler ilave edilip 10 dk kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın tepsisine koymuş olduğumuz enginarların üzerine daha önce hazırladığımız sebzeli et harcını, bezelyeyi ve kalan domatesler ve biberler ikiye kesilerek ilave edilir ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|