![]() |
Ege Usulü Tencere Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ege Usulü Tencere KebabıTencere kebabı - Güveçte et - Tencere kebabı nasıl yapılır 4 kişilik Malzemesi 750 gr kemiksiz kuzu kuşbaşı 6 çorba kaşığı sıvıyağ 1 kg taze soğan 1 ![]() Yarım su bardağı sirke 2 diş sarımsak 4 defne yaprağı Tuz Karabiber Tarifi Etleri güvece alıp 3 kaşık sıvıyağ ekleyerek kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taze soğanları temizleyip yıkayın ![]() ![]() ![]() ![]() Ezilmiş sarımsak, sirke ve defne yapraklarını da ekleyip kısık ateşte 1 saat kadar pişirin ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|