![]() |
Köfteli Ekmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Köfteli EkmekKöfteli Ekmek Tarifi - Köfteli Ekmek Yapılışı - Köfteli Ekmek Nasıl Yapılır - Oktay Usta Köfteli Ekmek Malzeme Listesi 350 Gr ![]() 1 Yumurta 1 Soğan 1 Tutam Maydanoz Kimyon Tuz Karabiber Ekmeği İçin: 2 ![]() ![]() 1 Su B ![]() Yarım Pk ![]() 1 Su B ![]() Yarım Çay B ![]() 1 Çorba K ![]() Ekmek Arası İçin: 1 Kase Domates Sos Kıvırcık Garnitürü İçin: Yarım Kg Taze Patates Üzeri İçin: Sarı Ve Mor Haşhaş Hazırlanışı: Karıştırma kabına unu ve yulaflı karışımı koyuyoruz ![]() ![]() ![]() Hamuru 8 bezeye bölüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Ekmekleri önceden ısıtılmış 220 derecelik fırında pişiriyoruz ![]() Köftesi İçin: Karıştırma kabına kıymayı koyuyoruz ![]() ![]() Kıvamını ayarlamak için galeta unu koyuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Garnitürü İçin: Patatesleri elma dilimleri şeklinde doğrayıp haşlıyoruz ![]() ![]() ![]() Patatesleri fırına verip pişiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Kızarttığımız köfteleri ekmeklerin arasına yerleştirip servis tabağına alıyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|