Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
marinier, midye, usulü

Marinier Usulü Midye

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Marinier Usulü Midye



Malzemeler:


- 40 adet temizlenmiş kabuklu midye

- 1 bardak beyaz sek şarap

- 1 adet kereviz sapı

- 1/2 ince doğranmış soğan

- 2 diş ince doğranmış sarımsak

- 50 gr ince doğranmış maydanoz

- tuz

Hazırlanışı:


Midyelerin kabuklarını fırçalayarak temizleyin


Tencereye sırasıyla midyeleri, beyaz şarabı, soğanı, sarımsağı, kereviz sapını, tuzu ve beyaz biberi ekleyin


Yaklaşık 7 dakika midyelerin ağızları açılana kadar pişirin ve en son maydanoz ekleyerek servis yapın




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.